Hoe gaan we om met alle keuzes, mogelijkheden, wegen die we kunnen bewandelen en de verplichtingen die daarbij horen? Tegenwoordig begint dit al op de basisschool en neemt toe naarmate je ouder word. Tot je uiteindelijk misschien wel de vraag stelt, waar is de tijd gebleven? Soms vergeten we te leven en te genieten, omdat verplichtingen een verstikkend gevoel kunnen geven, zeker als de verplichtingen zich opstapelen. De meest intense momenten vliegen vaak voorbij, zonder dat we er van genoten hebben. Coach Den Bosch kan jou tips en inzichten aanbieden die kunnen helpen zaken concreter te krijgen voor je zelf.

Hoe eerder, hoe beter
Je merkt het bij jezelf, bij studenten, jong-professionals en volwassenen. De verplichtingen worden meer en meer en komen steeds eerder op je pad. Hoe eerder je hier een weg in vindt, hoe meer profijt je hier later van hebt. Hoe ga je hier concreet mee om en hou je ook tijd over om te genieten? Even figuurlijk uit de sneltrein stappen, op een bankje gaan zitten en overzien wat er gedaan moet worden kan uitkomst bieden. Het geeft een moment van rust. Wat je kan helpen een stappenplan op te stellen, je doelen helder te krijgen en even stil te staan bij het nu en niet te vergeten stil te staan bij jezelf. Waar heb je behoefte aan? Hoe ga je dit invullen? Wanneer je vroeg al geen ruimte voor jezelf over laat, is het niet vreemd te denken dat dit zo zal blijven als je hier geen weg in vindt. Coach Den Bosch kan je hier meer handvatten en tips over geven!

De Spil
De centrale, stabiele factor in je leven ben je zelf. Hoe ga je al de dingen doen die van je gevraagd worden zonder daar bij jezelf te vergeten? Vaak is het de toekomst, de deadlines, en verplichtingen die ons het zicht ontnemen. Taken één voor één aanpakken zorgt voor structuur. Het zorgt er ook voor dat we taken met meer aandacht en concentratie kunnen aanpakken. Ook zorgt het ervoor dat zaken niet door elkaar lopen. Focus je op één taak. Één voor één de zaken aanpakken die voor je liggen zal leiden tot een hogere kwaliteit en een snellere verwerking ervan. Probeer het eens! Coach Den Bosch kan je hier in ondersteunend advies bieden.

Wil je direct een afspraak maken met een professional of wil je meer informatie inwinnen? Plan hier direct een kosteloos en vrijblijvend afspraak in met Coach Den Bosch.